سیترا پلاس

سیتراپلاس محصولی از گروه افزودنی هاست که به دلیل بهره گیری از روغن گیاهی و صمغ های خوراکی، فاقد اثر سوء بر روی گیاهان، انسان و محیط زیست بوده و باعث افزایش کارآیی حشره کش پالیزین در محلول پاشی های بهاره، تابستانه و زمستانه بر روی درختان میوه و درختان غیر مثمر می گردد.

امتیازات :

سیتراپلاس همراه با حشره کش پالیزین، در محلول پاشی های بهاره، تابستانه و زمستانه بر روی درختان مرکبات، پسته، خرما، درختان میوه سردسیری و درختان غیر مثمر نقش بسیار مفیدی را دارا است.

سیتراپلاس دارای گواهی ارگانیک بر اساس استاندارد ملی 11000 و استاندارد ارگانیک اتحادیه اروپا است و بر همین اساس مصرف آن درکشاورزی ارگانیک مجاز شناخته شده است.

مشخصات :

مواد تشكيل دهنده : روغن، صمغ های گیاهی و امولسیفایر

نوع فرمولاسيون : روغن امولسیون شونده (Emulsifiable Concentrate)

شكل ظاهري : مايع غليظ به رنگ پرتقالی

PH : 7 تا 8

نحوه و میزان مصرف :

سیتراپلاس یک افزودنی است که باید به همراه حشره کش پالیزین استفاده شود.

  • محلول پاشی بهاره و تابستانه ( در فصل رشد ) :

در فصل رشد گیاهان، پاشش سیتراپلاس به همراه حشره کش پالیزین، به دلیل کند کردن تبخیر و بهبود پوشش، چسبندگی و نفوذ حشره کش، موجب افزایش قابل توجه تلفات آفات می گردد.

پاشش محلول ۵ در هزار سیتراپلاس ( ۵۰۰ سی سی در هر ۱۰۰ لیتر آب ) به همراه ۱ تا 5/1 در هزار حشره کش پالیزین ( ۱۰۰ تا ۱۵۰ سی سی در هر ۱۰۰ لیتر آب )، موجب کنترل گونه های مختلف کنه از جمله کنه دو نقطه ای(تارتن)،کنه قرمز مرکبات، کنه زرد شرقی مرکبات و همچنین شپشک های مومی بر روی درختان می گردد.

  • محلول پاشی زمستانه ( هنگام خواب زمستانی درختان و قبل از تورم جوانه ها ) :

محلول پاشی زمستانه اقدام بسیار مفیدی است که موجب خفگی و از بین رفتن مراحل زمستان گذران آفات ( تخم، شفیره و حشرات بالغ ) که در زیر پوستک تنه و شاخه ها و سایر زوایای درختان پناه می گیرند شده و کاهش قابل توجه جمعیت این آفات در فصل بهار را در پی خواهد داشت.

در محلول پاشی زمستانه، پاشش محلول ۲ درصد سیتراپلاس ( ۲ لیتر در هر ۱۰۰ لیتر آب) به همراه ۲ در هزار ( ۲۰۰ سی سی در هر ۱۰۰ لیتر آب ) حشره کش پالیزین، موجب از بین رفتن مراحل زمستان گذران کنه ها و شپشک ها و تخم پروانه ها و شب پره ها بر روی درختان می گردد.

سیترا پلاس
کد محصول product_520
برند کیمیا سبزآورپردیس

انتهای مقاله
  • نویسنده :مونا اسمعیلی

    دکتری گیاهپزشکی شاخه بیماری شناسی گیاهی و تخصص اصلی کنترل بیولوژیک
top